Facultatea de Inginerie, Str. Domneasca nr. 111 | de la 9:00 la 21:00

Descoperă Festivalul

Acest festival s-a născut din dorința de a informa corect despre ce înseamnă yoga cu adevărat, de dedogmatizare a acestui cuvânt sacru care datorită politicii, marketingului, businessului s-a desacralizat. De altfel, acest festival s-a născut din dorința de a face practica yoga disponibilă la cât mai multe persoane, astfel ridicăm vibrația orașului și împrejurimilor.

Yoga este o știință spirituală, Yoga este pentru toată lumea.

Fie că practici yoga de mulți ani sau de abia ai început, sau fie că practici o formă de yoga mai activă din punct de vedere fizic sau stai jos și meditezi…noi dorim să-ți oferim timpul, spațiul și condițiile perfecte pentru a te conecta cu practica ta, pentru a încerca noi forme de yoga, pentru a descoperi profesori cu experiență, pentru a asculta, a cânta, a împărtăși….a (te) dezvălui.

Când?

Festivalul de Yoga din Galați se află la prima ediție pe 22 Septembrie, 2018.

22 Septembrie vine cu o semnificație în plus- Solstițiului de toamnă, ce reprezintă o încărcătură extraordinară, un moment de trecere de la vară la toamnă, ziua egală cu noaptea, aspectul solar= lunar, moment de tranziție în care poți să dai un impuls puternic evoluției tale.
Sincronizați cu acest ceas cosmic, cu planeta, cu soarele, ș.a.m.d. acest festival este o sărbătoare prin echilibrul pe care-l aduce în ființa umană…prin conștientizarea sincronizării cu Universul…să conștientizăm acest echilibru și să ne sincronizăm cu ceasul cosmic și Universul!

Cine?

Școala Flow Yoga din Galați
Profesori de yoga din țară: Adrian Moldovan / Marius Vornicescu/ Valeriu Apostol/ Andra Geoșanu/ Cosmin Cobuz
Profesor de yoga din India: Hitesh Bhatt
Profesor de yoga din USA: Kim Dunn, posibil să mai avem un invitat…încă nu e sigur

Ce?
YOGA

În cadrul acestui festival vei avea ocazia să participi la clase și seminare de yoga diverse. Vei practica, testa și descoperi stiluri și forme de yoga variate. Încercând ceva nou te-ai putea surprinde inclusiv pe tine descoperind și chiar schimbându-ți uneori cursul vieții.

“În noiembrie 2012 m-am dus pentru prima oară la un curs introductiv de yoga cu Julio Papi, la finalul acelui curs am decis -eu plec în India să învăț și să practic mai mult, în Februarie 2013 eram deja în India…acum predau și practic yoga cu entuziasm, dăruire și continuitate” Florina Păduraru, aka Flowrina Yoga

Pentru Cine?

Pentru toată lumea!
Copii, Gravide, începători și curioși dornici să încerce lucruri noi. Oameni de orice vârstă și condiție fizică

Unde?

Facultatea de Inginerie (fosta Facultate de Mecanică), Str. Domneasca Nr. 47. Locația oferă posibilitatea de a susține activitatea atât în natură cât și în spațiu închis, în incinta facultății. Dacă vremea va fi prietenoasă o să ne susținem majoritatea activităților în aer liber.

O hartă cu locația pe google maps ar fi de folos dacă s-ar putea pune pe site.

Ce îți trebuie?

Saltea de yoga iar dacă nu ai vino cu un prosop mare și gros de plajă.
Haine comode. Yoga se practică desculț.

Voluntari?

Cu cât mai mulți cu atât participanții vor fi mai mulțumiți!
(așteptăm înscrierile voastre cu entuziasm)

Sponsori?

Dorești să ne susții în calitate de sponsor și implicit să-ți promovezi activitatea, contactează-ne!

Parteneri?

Media, fotograf, înregistrare video, instalație sunet, Terapeuți terapii alternative (bowen, masaj shiatsu, yumeiho, theta healing, reiki etc.). Poate vrei să vinzi/ prezinți sau să-ți promovezi activitatea, care crezi că s-ar potrivi tematicii festivalului, contactează-ne!