Facultatea de Inginerie, Str. Domneasca nr. 111 | de la 9:00 la 21:00
Jurnal de Festival, AMR 9 zile pana la Festival

Jurnal de Festival
Joi, 13 Septembrie

Au ramas 9 zile pana la Festival. Si doar 2 zile in care biletele Early Bird pot fi ale tale.
Acces Nelimitat 100 lei (pret intreg 150 lei); Explorator Adult acces limitat 30 lei (pret intreg 40 lei); Micul Explorator acces nelimitat 20 lei (pret intreg 25 lei).
Biletele Early Bird mai pot fi achizitionate pana Vineri, 14 Septembrie, dupa aceasta data fiind valabil pretul intreg.

Astazi, la ceas aproape matinal, ne gandeam la traditie, la puterea cuvantului si la forta cu care acesta a transmis din timpuri stravechi invataturi inegalabile. Daca Yoga iti starneste curiozitatea si pofta de cunoastere continua, vei descoperi termeni si aforisme sau sutra- cele mai profunde cai pentru o intelegere corecta a acestei discipline.

Poate parea mult, profund, “ciudat”, tabu. Dar pe masura ce te vei initia in aceste invataturi, misterul va deveni Cunoastere de sine, Adevar, Dragoste. 

Vom auzi toate aceste lucruri, in cadrul Festivalului, si chiar mai multe despre Yoga de la maestrul Valeriu Apostol- profesor de peste 20 ani de Yoga clasic integrala, iar recent de Yoga sunetului, in Italia.

Aceasta este doar o mica dezvaluire a Festivalului Yoga din 22 Septembrie. Totul este, ca macar arareori, sa iti lasi curiozitatea sa te ghideze. Hraneste-o!

 

Ne vedem la Festival!

PS: Ce este Adevarul? Cum putem ajunge la el?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *